Rezervo Taxi Online

045 620 333

Taxi Lux Albania

Rr. Luis Jansin Henkard

Mirë se vini

Shërbimet Tona

shërbim i shpejtë brenda dhe jashtë qytetit

Udhëtim i shpejtë dhe komod, kudo, brenda dhe jashtë qytetit

Transferim ne Aeroport

Taksitë tona, sigurojnë lëvizjen nga aeroporti, e më tej në të gjithë qytetet e Shqipërisë

Shiko

Tarifat Tona

Tiranë - Rinas

Tiranë - Rinas

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

1100 ALL
Rinas - Tiranë

Rinas - Tiranë

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas, që do ju presë në aeroport.

1300 ALL
TIRANË - DURRËS

TIRANË - DURRËS

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

2200 ALL
TIRANË - PRISHTINË

TIRANË - PRISHTINË

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

110 €

aplikacionin për Ios & android

shkarkoni

01.
Rezervim i shpejtë

Rezervoni me lehtësi, paguani shpejt nga aplikacioni dhe mbërrini në destinacion në mënyrë të sigurt

02.
I lehtë në përdorim

Falë thjeshtësisë, elegancës dhe ndëfaqës së sigurtë

apple-app-store-button
Get_it_on_Google_play
Kërkim me GPS

Aplikacioni do ju tregojë në kohë reale se ku ndodhet taksia juaj

03.
Bonuse

Bonuse dhe zbritje pafund

04.
animation

Publicitet në taksi

Publiciteti në taksi, është një formë e re reklamimi në qytet e cila tërheq vëmendje, ndryshe nga format e tjera të konsumuara.

  • Makina luksoze
  • Jo tarifë shtesë
  • Pagesa Vjetore
  • Çmime Fikse
  • Aplikime transparente
  • Reklamim 24 orë

Klientë

Të Kënaqur

Everything went perfectly! Incredibly punctual, friendly driver, and a very fast customer service that answered my questions within minutes the night before my return trip. I highly recommend booking here, and will definitely do so again in the future.

Anastasia S.

Rezervimi online ishte i lehtë, përgjigjet e pyetjeve që kishim, i morëm me email menjëherë. Shoferi, që nga aeroporti dhe deri ke banesa jonë, ishte tepër miqësor. Shërbimi i shkëlqyeshëm.

Elisabeta K.

Shërbim i shkëlqyeshëm. Shoferi im po më priste në aeroport me një shënim shumë të qartë. Ishte një zotëri shumë i sjellshëm dhe miqësor, i cili më dërgoi në destinacion, pa asnjë vonesë.

Fatmir E.