Orari i Punës:

24/7

Taxi Lux Albania është në dispozicionin tuaj NonStop 24 orë, me një flotë të tërë makinash të reja, me shërbime tepër cilësore dhe me çmimet më të arsyeshme në treg.

Dërgo Email

    Partnerët

    Dhe Klientët