Mirë se vini

Shërbimet Tona

Ne jemi këtu për ta bërë jetën tuaj më të lehtë, telefononi ose dërgoni email për çdo pyetje ose thjesht përdorni sistemin tonë për të rezervuar udhëtimin tuaj.

SHËRBIM I SHPEJTË NË QYTET

Udhëtim i shpejtë dhe komod, kudo, brenda dhe jashtë qytetit

REZERVIM HOTELI

Nëse keni nevojë për hotel të rehatshëm operatorët tanë mund të rezervojnë
një për ju, dhe t’ju dërgojnë me taksi tek adresa

TRANSFERIM NE AEROPORT

Taksitë tona, sigurojnë lëvizjen nga aeroporti, e më tej në të gjithë qytetet e Shqipërisë

TRANSPORT BAGAZHESH

Ne ofrojmë transferime të besueshme dhe të kujdesshme të bagazheve, në të gjithë qytetin

Shiko

Tarifat Tona

Tiranë - Rinas

Tiranë - Rinas

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

1100 ALL
Rinas - Tiranë

Rinas - Tiranë

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas, që do ju presë në aeroport.

1300 ALL
Blloku - TEG

Blloku - TEG

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

600 ALL
Blloku - QTU

Blloku - QTU

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

600 ALL
Qendër - Casa Italia

Qendër - Casa Italia

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

500 ALL
Qendër - Fresku

Qendër - Fresku

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

500 ALL
Tiranë - Durrës

Tiranë - Durrës

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

2200 ALL
Tiranë - Elbasan

Tiranë - Elbasan

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

2200 ALL
Tiranë - Fushë Krujë

Tiranë - Fushë Krujë

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

1700 ALL
Tirane - Krujë

Tirane - Krujë

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

2500 ALL

Për çdo vlerë mbi 400 lekë, ju do përfitoni 20% ulje.

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

Tiranë - Gjiri Lalzit

Tiranë - Gjiri Lalzit

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

2500 ALL
Tiranë - Golem

Tiranë - Golem

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

2500 ALL
Tiranë - Mali i Robit

Tiranë - Mali i Robit

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

2500 ALL
Tiranë - Prishtinë

Tiranë - Prishtinë

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

100 €

Klientë

Të Kënaqur

Everything went perfectly! Incredibly punctual, friendly driver, and a very fast customer service that answered my questions within minutes the night before my return trip. I highly recommend booking here, and will definitely do so again in the future.

Anastasia S.

Rezervimi online ishte i lehtë, përgjigjet e pyetjeve që kishim, i morëm me email menjëherë. Shoferi, që nga aeroporti dhe deri ke banesa jonë, ishte tepër miqësor. Shërbimi i shkëlqyeshëm.

Elisabeta K.

Shërbim i shkëlqyeshëm. Shoferi im po më priste në aeroport me një shënim shumë të qartë. Ishte një zotëri shumë i sjellshëm dhe miqësor, i cili më dërgoi në destinacion, pa asnjë vonesë.

Fatmir E.

Partnerët

Dhe Klientët