Rezervo Taxi Online

048 333 333

Taxi Lux Albania

Rr. Luis Jansin Henkard

Mirë se vini

Shërbimet Tona

shërbim i shpejtë brenda dhe jashtë qytetit

Udhëtim i shpejtë dhe komod, kudo, brenda dhe jashtë qytetit

Rezervim Hoteli

Nëse keni nevojë për hotel të rehatshëm operatorët tanë mund të rezervojnë
një për ju, dhe t’ju dërgojnë me taksi tek adresa

Transferim ne Aeroport

Taksitë tona, sigurojnë lëvizjen nga aeroporti, e më tej në të gjithë qytetet e Shqipërisë

Transport Bagazhesh

Ne ofrojmë transferime të besueshme dhe të kujdesshme të bagazheve, në të gjithë qytetin

Shiko

Tarifat Tona

Tiranë - Rinas

Tiranë - Rinas

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

1100 ALL
Rinas - Tiranë

Rinas - Tiranë

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas, që do ju presë në aeroport.

1300 ALL
Bllok- TEG

Bllok- TEG

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

600 ALL
Bllok - QTU

Bllok - QTU

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

600 ALL

aplikacioni për Ios & android

së shpejti

01.
Rezervim i shpejtë

Rezervoni me lehtësi, paguani shpejt nga aplikacioni dhe mbërrini në destinacion në mënyrë të sigurt

02.
I lehtë në përdorim

Falë thjeshtësisë, elegancës dhe ndëfaqës së sigurtë

Kërkim me GPS

Aplikacioni do ju tregojë në kohë reale se ku ndodhet taksia juaj

03.
Bonuse

Bonuse dhe zbritje pafund

04.
animation

Publicitet në taksi

Publiciteti në taksi, është një formë e re reklamimi në qytet e cila tërheq vëmendje, ndryshe nga format e tjera të konsumuara.

  • Makina luksoze
  • Jo tarifë shtesë
  • Pagesa Vjetore
  • Çmime Fikse
  • Aplikime transparente
  • Reklamim 24 orë

Klientë

Të Kënaqur

Everything went perfectly! Incredibly punctual, friendly driver, and a very fast customer service that answered my questions within minutes the night before my return trip. I highly recommend booking here, and will definitely do so again in the future.

Anastasia S.

Rezervimi online ishte i lehtë, përgjigjet e pyetjeve që kishim, i morëm me email menjëherë. Shoferi, që nga aeroporti dhe deri ke banesa jonë, ishte tepër miqësor. Shërbimi i shkëlqyeshëm.

Elisabeta K.

Shërbim i shkëlqyeshëm. Shoferi im po më priste në aeroport me një shënim shumë të qartë. Ishte një zotëri shumë i sjellshëm dhe miqësor, i cili më dërgoi në destinacion, pa asnjë vonesë.

Fatmir E.