Operatorët tanë po presin për telefonatën tënde:

04 562 0333

Gjithashtu mund edhe të rezervoni një taxi online

Shiko

Tarifat Tona

Tiranë - Rinas

Tiranë - Rinas

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

1100 ALL
Rinas - Tiranë

Rinas - Tiranë

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas, që do ju presë në aeroport.

1300 ALL
Blloku - TEG

Blloku - TEG

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

600 ALL
Blloku - QTU

Blloku - QTU

Në shërbimin tuaj, do të jetë një makinë elektrike ose me gas.

600 ALL

Partnerët

Dhe Klientët