aplikacionin për Ios & android

shkarkoni

01.
Rezervim i shpejtë

Rezervoni me lehtësi, paguani shpejt nga aplikacioni dhe mbërrini në destinacion në mënyrë të sigurt

02.
I lehtë në përdorim

Falë thjeshtësisë, elegancës dhe ndëfaqës së sigurtë

apple-app-store-button
Get_it_on_Google_play
Kërkim me GPS

Aplikacioni do ju tregojë në kohë reale se ku ndodhet taksia juaj

03.
Bonuse

Bonuse dhe zbritje pafund

04.

Klientë

Të Kënaqur

Everything went perfectly! Incredibly punctual, friendly driver, and a very fast customer service that answered my questions within minutes the night before my return trip. I highly recommend booking here, and will definitely do so again in the future.

Anastasia S.

Rezervimi online ishte i lehtë, përgjigjet e pyetjeve që kishim, i morëm me email menjëherë. Shoferi, që nga aeroporti dhe deri ke banesa jonë, ishte tepër miqësor. Shërbimi i shkëlqyeshëm.

Elisabeta K.

Shërbim i shkëlqyeshëm. Shoferi im po më priste në aeroport me një shënim shumë të qartë. Ishte një zotëri shumë i sjellshëm dhe miqësor, i cili më dërgoi në destinacion, pa asnjë vonesë.

Fatmir E.

Partnerët

Dhe Klientët